Presentació del llibre «Ha Aretz» – Roger Grasas.

Dijous 21 vam poder anar a la presentació del llibre «Ha Aretz» al espai Coworking «transforma bcn«

Un plaer poder gaudir de les fotos que fa el Roger Grasas. Hem pogut comprar 2 dels llibres que ha publicat, i son un exemple perfecte de com maquetar, i presentar un foto llibre.

Podeu coneixer mes informació, projectes i llibres d’en Roger Grasas a la seva pàgina web:

Roger Grasas – Photographer

O al seu perfil d’Instagram:

Roger Grasas – Instagram

LLibre Ha Aretz de Roger Grasas
HA ARETZ

«El projecte HaAretz HaMuvtahat ( expressió extreta de la llengua que suposadament va parlar Jesucrist, l’arameu, i que literalment significa ‘la terra promesa’ ) és una rememoració dels paisatges bíblics fotografiats sota el filtre de conjuntures contemporànies tals com la globalització, la societat del consum, la hipertecnificació, el turisme de masses o fins i tot la devastació de la guerra.

Realitzat durant set anys al llarg de set països (Israel, Palestina, Egipte, Líban, Jordània, Síria i Turquia) i documentant algunes de les poblacions més antigues de la humanitat habitades de forma continuada tals com Jerusalem, Jericó, Natzaret, Bethlem, Beirut o Damasc, HaAretz HaMuvtahat pretén ser una reflexió sobre la possible evolució (o involució) d’una regió ancestral, bressol de civilitzacions i en particular de la feroç potència del binomi capitalisme-tecnologia que regna avui en l’horitzó de la postmodernitat.»

Comparte: